Categorii

Caută

Produse noi

Nici un produs nou

Asigurari .

Suna acum pentru o cotatie pentru RCA : 0722.700.725

RCA
Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toti posesorii de autoturisme din Romania.
Deosebirea intre politele asiguratorilor este data de obicei de pret dar si de ofertele speciale, premiile de fidelizare si concursuri cu premii atragatoare.

Alegerea asigurarii auto potrivite.
Asigurarile auto se pot imparti in doua categorii distincte. Asigurarea de raspundere civila auto, care este o asigurare obligatorie pentru toti soferii care detin un autoturism inmatriculat in Romania. Si asigurarea de avarii si furt, mai bine cunoscuta sub denumirea generala de Casco.
Polita RCA acopera doar daunele provocate de asigurat unei terte persoane, in cazul in care asiguratul este cel vinovat de producerea accidentului. Aceste daune pot fi materiale, implicand costuri pentru repararea autoturismului avariat, sau vatamari corporale ale pasagerilor.

Ar fi gresit sa spunem ca polita RCA protejeaza doar partea pagubita, intr-adevar aceasta va fi despagubita de societatea de asigurari in timp ce partea vinovata dintr-un accident va trebui sa suporte cheltuielile cu reparatiile proprii. Acesta din urma este avantajat insa prin faptul ca nu va fi nevoie sa scoata din propriul buzunar banii necesari pentru despagubirea pagubitului in urma unei sentinte judecatoresti.

Suna acum pentru o cotatie pentru RCA : 0722.700.725


.